085 401 22 92

Personen- en familierecht

Personen- en familierecht beslaat een breed rechtsgebied: of u nu een huwelijk aangaat of juist beëindigt, een kind wilt erkennen of een omgangsregeling wilt vastleggen, uw naam wilt veranderen of een samenwoning wilt verbreken. Bij al deze kwesties krijgt u te maken met het personen- en familierecht.

Bij deze kwesties is het van belang dat u op de hoogte bent van de mogelijke gevolgen en welke rechten en plichten er voor u en de andere betrokken partijen gelden.

Bij Meester in Recht bent u verzekerd van een advocaat die al uw rechten en plichten kent binnen het personen- en familierecht en samen met u op zoek gaat naar een passende oplossing. Dat kan maar hoeft niet altijd het starten van een procedure te zijn. In alle gevallen bent u bij Meester in Recht in goede en ervaren handen.

Bij Meester in Recht kunt u terecht voor diverse kwesties binnen het personen- en familierecht. Hierbij valt te denken aan:

Andere diensten

Bekijk gerelateerde diensten

Echtscheiding

Echtscheiding

Meester in Recht heeft ruime praktijkervaring met zowel eenzijdige als gezamenlijke echtscheidingsverzoeken en kan u in beide gevallen deskundig bijstaan en adviseren.