085 401 22 92

Advocaat

mr. Özlem Aydogan

Özlem Aydogan is een ervaren advocaat en ondernemer die altijd streeft naar perfectie. Dat was al zo tijdens haar studies Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University en de Beroepsopleiding Advocaten (BA).  In 2012 heeft Özlem haar masteropleiding met het judicium ‘Met Genoegen’ afgerond. Met haar inmiddels ruime ervaring als advocaat ondernemer is Özlem inmiddels teruggekeerd naar haar geboortestad  Den Bosch, om hier haar praktijk verder uit te breiden.

Na haar studie Rechtsgeleerdheid werkte Özlem Aydogan jaren als advocaat ondernemer in Eindhoven. In 2021 startte zij haar eigen advocatenkantoor in Den Bosch, haar geboortestad die zij beschouwt als haar thuis.

Özlem Aydogan is in het bijzonder gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht en arbeidsrecht. Ook op het vlak van internationaal familierecht is zij deskundig en zeer ervaren. Indien gewenst kan zij cliënten bovendien bijstaan in de Turkse taal, zowel in woord als geschrift.

Haar vrije tijd brengt Özlem Aydogan het liefst door met familie en vrienden. Daarnaast reist zij graag door Europa en daarbuiten om nieuwe landen en culturen te leren kennen.

Lidmaatschappen en nevenactiviteiten

  • Redactielid Baliebulletin Oost-Brabant (eindredactie)
  • Lid Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht (JFR)
  • Lid Vereniging De Jonge Balie

Registratie rechtsgebieden Nederlandse Orde van Advocaten

  • Personen- en familierecht
  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is Özlem verplicht elk kalenderjaar, volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten, tien opleidingspunten te behalen op iedere geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Heeft u een professionele, gedreven en betrokken advocaat nodig? Neem dan contact op.